Om Engstedgaard

Engstedgaard – eksklusive indbygningsreoler og interiør


Engstedgaard tilbyder personligt tilpassede reolsystemer og biblioteksvægge, der fremstilles på mål i vores eget snedkeri. Vi har mere end 25 års erfaring med at levere eksklusive reolløsninger til kunder hvor kvalitet og godt håndværk er i centrum.


Vi hjælper og rådgiver vore kunder med at føre deres indretningsdrømme ud i livet og sætter en ære i at finde de helt rigtige løsninger, der understøtter kundens personlige stil. Vi er specialister i fremstilling og opbygning af indbygningsreoler til alle formål i hjemmet. Fra klassiske engelske biblioteksvægge med reoler fra gulv til loft, til elegante vinreoler.  Praktiske reoler indbygget i en skunk eller pæne radiatorskjulere. Hos Engstedgaard leverer vi kvalitet og godt håndværk, der fremhæver sjælen i en bolig.

Engstedgaard har sin helt egen designserie af lamper og møbler, samt en stor samling af malerkunst, skulpturer og kuriositeter, der alt sammen kan være med til at give din bolig et unikt og helt personligt præg.

Kontakt os for at få et uforpligtende besøg og hør nærmere om alle de spændende muligheder der er for at få en indbygningsreol bygget specielt til dit hjem.


Besøg Engstedgaard på Strandvejen 181 i Hellerup eller kontakt os på

tlf.: 4050 6480 eller

mail: janharrishansen@gmail.com